Werkwijze.

Navigeren.

U kunt op 2 manieren binnen de website navigeren naar de pagina’s van de pelgrimstochten:

  1. via de Kaart of
  2. via een Tabel.

Het maakt niet uit welke u kiest maar we willen 2 manieren aanbieden zodat u op de website kunt navigeren als naar gelang uw voorkeur.

Bestanden per etappe.

We hebben er voor gekozen alle bestanden van de etappe via de website aan te bieden. Op deze manier kunnen we de kosten erg laag houden en kan de informatie steeds worden geactualiseerd  zonder dure herdrukken. Nadeel voor u als gebruiker is dat u zelf iets meer moet voorbereiden voordat u op pad gaat. U kunt natuurlijk ook online alles raadplegen maar de vraag is of uw batterij dat volhoudt en of er overal wel even goed bereik is. We adviseren sowieso de bestanden in ieder geval te downloaden op uw tablet of smartphone of andere op papier uit te printen als u alleen een PC/Laptop heeft.

Papier.

De meest eenvoudige werkwijze maar vergt dus wel enig printwerk. Alle informatie kunt u downloaden en uitprinten en op papier meenemen. Zorg voor bescherming ingeval van regen. Print het liefst dubbelzijdig omdat u dan minder papier (gewicht)hoeft mee te nemen. Minimaal dient u de routebeschrijving en de kaart van de etappe of rondwandeling uit te printen.

 

Reacties gesloten.